Philips AVENT

Dojenje, najbolji izbor za vas i vašu bebu!

Da li ste znali da su prednosti dojenja brojne, kako za bebu, tako i za majku? U majčinom mleku su bitni sastojci koji su potrebni za normalan rast i razvoj deteta (sadržaj šećera, lako svarljivih belančevina, masti, vitamina, minerala, enzima).

Zbog svog sastava, majčino mleko je prirodna zaštita protiv infekcija i bolesti a istovremeno je i mnogo lakše za varenje od bilo koje druge formule – adaptiranog mleka.

U trenutku dojenja, potrebno je da se opustite i uživate zajedno sa vašom bebom u ovom posebnom trenutku. Od ključnog značaja je da se pronađe udoban položaj, mame i bebe.

Ukoliko vaša beba odbija da sisa, prikupljajte vaše mleko ručnim izmlazanjem ili pumpicom za izmlazanje. Na ovaj način ćete isprazniti grudi i samim tim stimulisati laktaciju, a mleko možete držati u specijalnim kontejnerima *kesicama za skladištenje. Sakupljeno mleko će biti spremno a Vaša beba ga može koristiti u Vašem odsustvu.


Kako ste se opuštali pre nego što ste rodili bebu? A sada? Pumpica za izmlazanje Philips Avent Natural je osmišljena da pruži maksimalnu sigurnost i pomogne da ostanete u udobnom položaju prilikom procesa prikupljanja mleka. Bez obzira koju pumpicu koristite, manuelnu ili električnu, možete da sedite u udobnom položaju, bez potrebe da se naginjete napred, samim tim se otklanja šansa pojave bolova u leđima i olakšava se protok mleka. Mleko teče sa lakoćom direktno u bocu, čak i kada pravo sedite. Štaviše, jastuče koje je u direktnom kontaktu sa kožom ima lepu teksturu sa nežnim latica koje masiraju, kopirajući pokrete bebe, stimulišući protok mleka.

Avent set za lakše dojenje

  • Kompletan paket za mame koje doje: dnevni i noćni jastučići za grudi, jastučići sa termogelom, višekratni jastučići za odeću, krema za negu bradavica i torbica.
  • Jastučići sa termogelom koji se zagrejani stavljaju na grudi pre dojenja, a ohlađeni na bolne grudi.
    Karakteristike

Pripremite se za dojenje, ovaj set u atraktivnoj torbici sadrži sve što je potrebno u prvim danima kod dojenja:
12 dnevnih tufera
6 noćnih tufera
2 termo tufera – dnevna
1 krema za bradavice
1 kopča za grudnjak
1 nežna presvlaka
Za više saveta o tome kako da uspešno dojite i o negi vaše bebe, pristupite linkovima:

www.facebook.com/PhilipsAVENTSerbia

www.avent.philips.rs