KAKO DOJITI BEZ STRAHA DA NEMATE DOVOLJNO MLEKA?

Da bi dojenje učinili prijatnim iskustvom i za mame i za bebe tu su Fitolat tablete – prirodna i efikasna pomoć za dovoljno mleka.

Da li ću imati dovoljno mleka?
… da li je moja beba gladna?
su najčešća pitanja trudnica i dojilja.

Fitolat tablete su dodatak ishrani, prirodnog sastava od ekstrakata biološki kontrolisanih biljaka, namenjen dojiljama za:
– poboljšanje laktacije odmah nakon porođaja
– održavanje laktacije tokom celog perioda dojenja
Prisutan je na tržištu Srbije od 2008 godine i do sada imamo puno zadovoljnih mama dojilja.

Sastav:
1. Suvi ekstrakt hmelja – ubrzava nadolaženje mleka, smanjuje uznemirenost i deluje kao gorki aromatik, čime olakšava varenje i tegobe u stomaku
2. Suvi ekstrakt komorača – povećava količinu izlučenog mleka kod žena u laktaciji, utiče pozitivno na varenje i ublažava grčeve kod beba
3. Suvi ekstrakt grčkog semena (piskavice) – stimuliše laktaciju (povećava i brzinu lučenja mleka i njegovu količinu) i poboljšava rad organa za varenje
4. Suvi ekstrakt verbene – stimuliše laktaciju i ublažava menstrualne bolove, normalizuje rad digestivnog trakta, povoljno utiče na depresiju i nervnu napetost


Dejstvo:
Ova četiri biljna ekstrakta svojim zajedničkim dejstvom obezbeđuju efikasnu simulaciju laktacije u vidu bržeg nadolaženja mleka i povećanja količine majčinog mleka, ali i ublažavaju prateće tegobe kod dojilja.
Upotreba:
Preporučuje se upotreba preparata odmah nakon porođaja i tokom celog perioda dojenja.
Upotreba se može započeti u bilo kom trenutku dojenja kada je laktacija smanjena.
Doziranje:
Uzeti 3 puta dnevno po 1 tabletu, pre obroka uz dosta vode, i u nastavku tokom celog perioda dojenja, 2 puta dnevno po 1 tabletu.

Pročitajte više o Fitolatu i iskustvima dojilja na: http://lifemedic.co.rs/proizvodi/fitolat/

O nama:
Pharmalife Research je farmaceutska kompanija iz Italije sa dugom tradicijom proizvodnje prirodnih dijetetskih i kozmetičkih preparata namenjenih deci i odraslima.
Svi proizvodi su proizvedeni po najvišem proizvođačkom standardu (GMP).
Za sprovođenje farmakoloških analiza i kliničkih studija, saradnja se ostvaruje sa najznačajnijim institucijama koje rade na području fitoterapije (Univerzitet MESSINI, Centar za prirodnu medicinu bolnice u Empoliju, univerzitetski centri u Italiji). Stručni radovi redovno se objavljuju u poznatim farmaceutskim časopisima.

Ekskluzivni distributer za Srbiju:
Lifemedic d.o.o., Veljka Dugoševića 27a, Beograd
Telefon: +381 11 3288 551
Mejl: st.life@ptt.rs