beba-01

Centar za korektivnu gimnastiku

Vežbe za bebe pomažu u korekciji deformiteta koji se javljaju u najranijem uzrastu i mogu imati ozbiljne posledice u daljem razvoju.

Ciljanim vežbama mogu se uspešno korigovati deformiteti kao što su: torticolis, kriva stopala (varus i valgus), plitke čašice kukova itd…

vita-naslovna-thumb

BioSave

Pre 20 godina postojala je samo jedna privatna banka krvi iz pupčanika u Evropi: Vita 34.Danas roditelji koji žele da ostave matične ćelije imaju muku da izaberu između Vita 34 i drugih banaka. Vi ne želite da se krv Vašeg deteta samo zamrzne, već želite da budete sigurni da matične ćelije u slučaju potrebe smeju i mogu da budu upotrebljene za transplantaciju?

Bio Save Lab

Harmony™ prenatalni test

Harmony™ prenatalni test predstavlja prenatalni skrining test na hromozomske poremećaje kod fetusa izvrsne kliničke potvrđenosti i visoke stope pouzdanosti. Visoku stopu pouzdanosti Harmony Test-a potvrdile su mnogobrojne kliničke studije objavljivane u stručnim i naučnim časopisima.

dajdaj-thumb

DajDaj pelene

DajDaj pelene su napravljene od 100% bambus vlakna koje poseduje prirodna antibakterijska i antialergijska svojstva. Platnene pelene ne sadrže hemikalije koje mogu štetiti dečijem zdravlju.

30% dece u Srbiji je makar jednom imalo lakši oblik pelenskog osipa.

beluga-thumb

Beluga proizvodi

Udobno za bebu, nezamenjivo za mamu!

Beluga udobni jastuk za bebu i mamu, pelena za široki povoj napravljena od najkvalitetnijih materijala, pametni peškiri, peškir – kecelja, peškir – kapuljača, set peškira od 11 i 7 delova, rukavica za kupanje, pojas za ublažavanje grčeva kod beba.

masaza-bebe-thumb

Masaža za bebe

Naučite da masirate svoju bebu, opustite se i uživajte zajedno!

Program Međunarodne asocijacije za masažu beba (IAIM) podrazumeva potpuno nov pristup učenju masaže. Pre svega masažu izvode isključivo roditelji dok instruktor pokazuje pokrete na lutki.

avent-thumb

Philips AVENT

Dojenje, najbolji izbor za vas i vašu bebu!

Da li ste znali da su prednosti dojenja brojne, kako za bebu, tako i za majku? U majčinom mleku su bitni sastojci koji su potrebni za normalan rast i razvoj deteta (sadržaj šećera, lako svarljivih belančevina, masti, vitamina, minerala, enzima).

Fitolat -najavna slika 3

Fitolat - Kako dojiti bez straha da nemate dovoljno mleka?

Da bi dojenje učinili prijatnim iskustvom i za mame i za bebe tu su Fitolat tablete – prirodna i efikasna pomoć za dovoljno mleka.