vita-naslovna-thumb

BioSave

Pre 20 godina postojala je samo jedna privatna banka krvi iz pupčanika u Evropi: Vita 34.Danas roditelji koji žele da ostave matične ćelije imaju muku da izaberu između Vita 34 i drugih banaka. Vi ne želite da se krv Vašeg deteta samo zamrzne, već želite da budete sigurni da matične ćelije u slučaju potrebe smeju i mogu da budu upotrebljene za transplantaciju?

Bio Save Lab

Harmony™ prenatalni test

Harmony™ prenatalni test predstavlja prenatalni skrining test na hromozomske poremećaje kod fetusa izvrsne kliničke potvrđenosti i visoke stope pouzdanosti. Visoku stopu pouzdanosti Harmony Test-a potvrdile su mnogobrojne kliničke studije objavljivane u stručnim i naučnim časopisima.

avent-thumb

Philips AVENT

Dojenje, najbolji izbor za vas i vašu bebu!

Da li ste znali da su prednosti dojenja brojne, kako za bebu, tako i za majku? U majčinom mleku su bitni sastojci koji su potrebni za normalan rast i razvoj deteta (sadržaj šećera, lako svarljivih belančevina, masti, vitamina, minerala, enzima).

Fitolat -najavna slika 3

Fitolat - Kako dojiti bez straha da nemate dovoljno mleka?

Da bi dojenje učinili prijatnim iskustvom i za mame i za bebe tu su Fitolat tablete – prirodna i efikasna pomoć za dovoljno mleka.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn